Sieviešu apakšveļa un erotiskā veļa rotaļām guļamistabā * zeķes, kostīmi un apģērbi sievietēm * kur pirkt / e-veikali sievietei dāvanām

apavi un apģērbi sievietēm, erotiskā veļa, dāvanas sievietei

Vilinošais sieviešu apakšveļas pieskāriens


Brīdī, kad pavasaris vēl nav modies, bet sieviete atmostās pavasara gaidās, ir labākais vīriešiem, kuri vēlas palutināt sievietes uzmanību ar kādu erotisku dāvanu apakšveļas veidolā. Un tik tiešām- viena no labākajām dāvanām, ko vīrietis var dāvināt sievietei, ir skaista, eleganta un erotiski pavedinoša apakšveļa.
Lūk, piedāvājumā īpašais ceļvedis erotiskas, romantiskas un pavedinošas apakšveļas dāvanu izvēlē sievietei. Šeit atradīsiet gan apakšveļas piedāvājumu sievietēm, kurām patīk seksīga bet atturīgi eleganta veļa, gan tām sievietēm, kuras labāk dod priekšroku valkāt ko pikantāku.


Apakšveļa sievietēm kaislībai


Apakšveļa sievietēm, sieviešu veļa, erotiskā veļa / Kleitiņa Tide Of Passion
Zīmols: Seven till Midnight
Padari savu vīrieti nevaldāmu, ar šo velniškigo klietiņu.
• Necaurspīdīgs tīkliņaudums
• Regulējamas lencītes 
• Āķīšu aizdare 
• Pieskaņotas stringu biksītes Apakšveļa sievietēm, sieviešu veļa, erotiskā veļa / Elektra naktskleita sarkana
Zīmols: Obsessive
Vilinošs komplektiņš. Atvērtā tipa babydoll un stringa biksītes. Priekšā sasienams ar platu lentīti, kas izceļ krūtis. Īpašu akcentu piešķir topiņa malas un biksīšu aukšējā maliņa, kas apstrādātas ar satīna volāniņiem. Komplektiņš izskatās īpaši kārdinošs, pateicoties izceltajām krūtīm un caurspīdīgajam materiālam. Apakšveļa sievietēm, sieviešu veļa, erotiskā veļa / Naktskrekls Flawless
Zīmols: Seven till Midnight
Satīna naktskrekls ar mežģīņu rotājumiem un smalkām regulējamām lencītēm.

Apakšveļa sievietēm, sieviešu veļa, erotiskā veļa / Sarkanas zeķes ar dekoratīvo vīli
Zīmols: LegAvenue
Ekskluzīvas, caurspīdīgas garās zeķes pavedinoši sarkanā krāsā ar dekoratīvo vīli un melnām lentītēm rotātu maliņu. Bez silikona lentas. Naktskrekls Wild Romance Apakšveļa sievietēm, sieviešu veļa, erotiskā veļa / Divkrāsainas zeķes
Zīmols: LegAvenue
Tumšas krāsas fantāzijas garās zeķes ar kontrastējošu sarkanu maliņu, vīli un papēža daļu, kas rada neatkārtojamu kārdinošu iespaidu.


Pavedinoša iekāre, sievietes skatienā domas par iemīlēšanos un mīlestību- tā ir sievietes sarkanā krāsa, kura nereti dominē sieviešu apakšveļas piedāvājumos. Sarkanā krāsa kopā ar kādu erotisku apakšveļas akcentu rosina domas par vēl nebijušām sajūtām. Tā ir krāsa, kas liek sirdij pukstēt straujāk. Apakšveļa sievietēm sarkanās krāsās mudina vīrieti vēl vairāk iedegties, bet sievietei- vēl vairāk sajusties iekārojamai.


Apakšveļa sievietes romantikai


Naktskrekls Kurakao Mīkstā korsete Lacy Affair Ziedu nakstkrekls
Babydoll Eye Candy Naktskleitina Corazone Naktskrekls Brigitte

Rozā krāsa salikumos ar lencītēm, ziedu rakstos un mežģīnēs – tas liks teju ikvienai romantiskas dabas sievietei sajusties kā nenoplūktam sapņu tēlam. Ikviena sieviete, kura uzvilks šādu  apakšveļu, spēs sajusties arī kā princese, kas gaida ierodamies savu sapņu princi uz baltā zirga; uz brīdi viņa būs meitenīgi trausla un neaizsargāta, gaidot savu bruņinieku, kurš to palutinās un godās.

Pikanta apakšveļa sievietēm pavedinošai pašpārliecinātībai

 Erotiskā veļa Sapņainā  Erotiskā veļa Luize  Zeķes Edith
 Zeķes ar zeķturi  Biksītes Madame Butterfly  Platformkurpes Delight-662

Neviens nespēs pretoties šīs sievietes erotiski izaicinošajam noskaņojumam šādā apakšveļā- tas ir tik pavedinoši! Šī sieviete zina, ko vēlas un kā to sasniegt. Kautrīgums viņai ir svešs. Pārdrošība un pašpārliecinātība ir šīs sievietes ierocis, un tas ir pat vilinoši bīstams!

Erotiska apakšveļa sievietēm koķetīgām rotaļām


Erotiskā veļa heartless Tedijs Corazone Babydoll ar biksītēm
 Zeķītes ar sirsniņu rakstu  Garās zeķes ar zeķturi  Zeķes ar sirsniņu rakstu

Vai tev patīk spēlēties ar fantāziju pat tad, kad esam jau pieauguši. Īpaši tad, kad esam pieauguši, šādā apakšveļā iztēles spēles ir vēl interesantākas. Mazliet piesegts sievietei  augums, lencītes, volāni, kāda mežģīne un rotaļīgi izšuvumi rosina fantāziju uz draiski pikantām rotaļām.
Dāvini dāvanas - SPA komlekti skaistumkopšanai