Sieviešu apakšveļa un erotiskā veļa rotaļām guļamistabā * zeķes, kostīmi un apģērbi sievietēm * kur pirkt / e-veikali sievietei dāvanām

apavi un apģērbi sievietēm, erotiskā veļa, dāvanas sievietei

Apakšveļas sievietēm pārstāvētie zīmoli

Iepazīstinām ar sieviešu erotiskās veļas un apakšveļas brendiem, kuru oriģinālo produkciju » e-veikalā » rekomendējam pirkt no tiešajiem šo zīmolu sortimenta pārstāvjiem Latvijā.


Erotiskā apakšveļa sievietēm / stringu biksītes / Axami stringu biksītes Glimmer





Ekskluzīvās apakšveļas ražotājs » Axami » piedāvā satriecošu erotiskās veļas izlasi jutekliskām sievietēm. Axami sieviešu erotiskās veļas kolekciju raksturo vārdi- iekāre, komforts un oriģināla kvalitāte. Polijas ražotāja Axami erotiskais sortiments ieguvis milzu atzinību visā Eiropā. Axami zīmola kolekcijas var lepoties ar izmeklētiem materiāliem, izsmalcinātām detaļām un daudzveidīgu modeļu dizainu, ko valkātājas novērtē kā izcilu! Axami modernā apakšveļa ir radīta sievietēm, kas sirdī jūtas jaunas un alkst izbaudīt to labāko.
Tevi izbrīnīs daudzveidīgais sieviešu apakšveļas komplektu un korsešu erotiskais piedāvājums: lai kuru produktu Tu izvēlētos, ikviens no tiem Tev piešķirs jauneklīgu seksapīlu.



Fancy veikals internetā » seksīga minī kleitiņa, no elastīga caurspīdīga materiāla. Vertikālās līnijas vizuāli pagarina, kleitiņas augšdaļa dekorēta ar krāšņu izšuvumu, izceļot krūtis, tādejādi piesaistot vīriešu uzmanību. Obsessive erotiskā apakšveļa ir sievietēm ar pašapziņu un plašu iztēli. Obsessive ekskluzīvie erotiskās apakšveļas modeļi sievietei guļamistabas piedzīvojumus padarīs neaizmirstamus!





Vārdi, kas trāpīgi raksturo » Obsessive », ir seksualitāte, valdzinājums un kārdinājums. Obsessive erotiskās apakšveļas zīmola izstrādājumi sievietēm īsā laikā guvuši neticamu atzinību. Kā apliecinājums tam ir Cosmopolitain un Payboy žurnālu lasītāju nebeidzamās uzslavas un saņemtā Best Luxury Brand 2010 balva. Obsessive sortiments ir domāts sievietēm ar pašapziņu un plašu iztēli. Zīmola daudzpusīgais piedāvājums ļaus sievietēm realizēt īpaši jutekliskas fantāzijas un piešķirs sievietes vakaram guļamistabā pikantus pavērsienus.
Sieviete būs patīkami iepriecināta, savos veļas plaukots guļamistabā ieraugot īpaši seksīgo Obsessive apakšveļas, naktskrekliņu, babydoll izlasi. Obsessive ekskluzīvie produkti sievietei guļamistabas piedzīvojumus padarīs neaizmirstamus!

Seven till Midnight naktskrekls un halātiņš Beverly / Dzīve ir kā trauks pilns ar ķiršiem! Arī Tu / 
• Ķiršu apdrukas satīna naktskrekls 
• Regulējama krustveida aizdare aizmugurē
• Dziļs izgriezums aizmugurē 
• Satīna halātīņs ar jostu





» Seven till Midnight » ir vietā, kur sākas jautrība! Mūsdienīgums, pārliecība, kaislība – tie ir vārdi, kas nāk prātā pirmie, runājot par Seven ’til Midnight. Seven ’til Midnight ir izsmalcināts apakšveļas, korsešu, naktskreklu un citu sieviešu buduāra elementu ražotājs no Kalifornijas. Šī zīmola produktus itin bieži varam aplūkot slavenajos People Magazine, Playboy, Rolling Stones, Life & Style, Cosmopolitain. Par Seven’til Midnight fanēm kļuvušas tādas slavenības kā Katy Perry, Denise Richards un Naya Huerta no šobrīd aktuālā Glee. Seven ’til Midnight - tie ir daži mirkļi līdz Tavu fantāziju piepildījumam.
Augstā izstrādājumu kvalitāte un modes tendencēm atbilstošais dizains liks iekvēloties Tavai sievišķībai. Satriecošā apakšveļa, žilbinošās korsetes vai citi šī zīmola izstrādājumi palīdzēs Tavu vakara intīmo daļu padarīt par neaizmirstamu piedzīvojumu!





Iecienītākie sieviešu erotiskās apakšveļas modeļi:

skatīt visu sortimentu »



Erotiska veļa sievietēm / Rene Rofe tīkliņauduma bezšuvju naktskrekls ar noņemamiem zeķturiem.





Ar erotisko » Rene Rofe » apakšveļas sortimentu sievietes seksīgums ieguvis jaunas aprises! Intīmi seksīgs un arī jauneklīgs – šādi vārdi raksturo Rene Rofe. Rene Rofe ir ASV sieviešu apakšveļas un erotiskās veļas ražotājs ar vairāk kā 20 gadu pieredzi. Šo zīmolu pasaulē ātri vien iecienīja visu vecumu sievietes. 2009. gadā Rene Rofe saņēmis prestižo „AWN 2009” apbalvojumu par izcilību dizainā un pārdošanas sasniegumos. Savās apakšveļas erotiskajās kolekcijās Rene Rofe spējis apvienot eleganti klasiskas noskaņas ar izaicinoši mūsdienīgām vēsmām.
Sievieti apburs šīs apakšveļas pieguļošās līnijas, kā arī komfortabli novatoriskā bezvīļu tehnoloģija. Jauneklīgi izaicinošie piegriezumi apvienojumā ar materiāliem, kas izstaro nobriedušu seksualitāti, sievieti iecels vakara zvaigznes tronī.

Erotiskā apakšveļa sievietēm / Latvija / Nikol Djumon biksītes Barbara / Poliamīds: 90% Elastāns: 5% Kokvilna: 5%





Šarms, kas apbur- » Nikol Djumon » ,-harsimatiska ekskluzivitāte, gaume un izcila kvalitāte raksturo Latvijas žilbinošo apakšveļas zīmolu Nikol Djumon. Nikol Djumon ir apbūris sievietes gan Ņujorkā, gan Maskavā un veiksmīgi tiek tirgots visā pasaulē. Starptautiskajās izstādēs saņemtie apbalvojumi apliecina– zīmols Nikol Djumon ir spējis pārsteigt ar unikalitāti un var lepoties ar izcilu kvalitāti. Ja sievietes meklē perfekti izstrādātu apakšveļas dizainu un vēlas nēsāt patiešām izsmalcinātu erotisko veļu, tad Nikol Djumon piedāvājums šīm sievietēm būs kā radīts. Ekskluzīvie apakšveļas modeļi gaumīgi izcels sievietes eleganti seksīgo būtību un liks sievieti apbrīnot, kam būs laimējies viņu šajā erotiskajā veļā ieraudzīt.
Nikol Djumon sieviešu apakšveļas produkcija Latvijā ir pieejama ierobežoti, bet šajā sieviešu erotiskās veļas interneta veikalā tā ir pārstāvēta.

ForPlay » etalons sievietēm jauniešu seksīgo apģērbu un erotiskās apakšveļas tirgū ASV




ForPlay seksīgi jauneklīgās un modernās erotiskās sieviešu apakšveļas zīmols dzimis Holivudā. Jau vairākus gadus » ForPlay » zīmols ir etalons visā ASV jauniešu seksīgo apģērbu un erotiskās apakšveļas tirgū. Paris Hilton, Sarah Michelle Geller, Britney Spears, Tori Spelling un Lindsay Lohan ir tikai atsevišķas no slavenībām, kas kļuvušas par Forplay apģērbu ceinītājām. Modes dizaineri ForPlay zīmola produkcijai iedvesmu smeļas no sievietēm ar pašapziņu. ForPlay ir atradis ideālu balansu starp modi, kvalitāti un cenu, kas ļauj jaunajām sievietēm visā pasaulē tikt pamanītām.
Katra jaunā apakšveļas kolekcija ir veidota tā, lai sieviete ForPlay kleitiņā vai topiņā vienmēr būtu uzmanības centrā. Citiem vārdiem, ForPLay apakšveļa iemieso visu, kas nepieciešams, lai sieviete sajustos kā karaliene!


Erotiskā veļa sievietēm / Coquette / Satīna likras cimdi





» Coquette » - tas ir stilīgs flirts! Coquette lieliski raksturo vārdi: sievišķība, jutekliskums un pašapziņa. Šis Kanādas zīmols jau 30 gadus iemantojis atzinību un ir viens no lielākajiem apakšveļas un erotisko apģērbu ražotājiem visā pasaulē. Tas radīts, lai iedvesmotu sieviešu pašapziņu un tā neticami sievišķīgās kolekcijas veidotas, sekojot aktuālākajām modes vēsmām un jaunākajām apģērbu izgatavošanas tehnoloģijām. Tevi apburs skaistums un jutekliskums, kas staro no Coquette produktiem. Arī lielā modeļu un izmēru daudzveidība, kā arī inovatīvie risinājumi un augstvērtīgie audumi Tevi vienaldzīgu neatstās. Coquette ekskluzīvā veļa Tev sniedz iespēju justies kā seksīgai koķetei un flirtēt ar stilu.
Coquette piedāvājumā sievietēm seksīgas biksītes, pikanta veļa, cimdi, naktskrekli, babydoll, ekskluzīvas korsetes, tediji, bodiji, komplektiņi ar zeķturiem – tas viss Tev atrodas jau pavisam tuvu!

Rosme apakšveļa. Veikals internetā. Veļa, erotiska apakšveļa sievietēm. Rūpīgi pārdomāti apakšveļas modeļi sievietēm ar silueta modes tendencēm raksturīgu komforta kvalitāti.





Un, protams, nedrīkst nepieminēt » Rosme » Latvijas sieviešu veļas eleganci! Latvijas apakšveļas sievietēm zīmolu Rosme raksturo fantāzija un spēja gaumīgi pārsteigt ar izsmalcinātu atbilstību silueta modes tendencēm, nodrošinātot sievietei arī maksimālu komfortu. Līdzās citiem apbalvojumiem 1997. gadā Parīzē Rosme apakšveļas produkcija saņēma starptautisko International trophy of Quality balvu. Rosme kolekcijās sieviete atradīs smalka dizaina un funkcionalitātes apvienojumu.
Rosme sievieti iepriecinās ar pievilcīgu cenu un dizaina kvalitāti. Patīkami pārsteigs arī dažādība materiālu izvēlē: šikās mežģīnes lieliski kalpos erotiskas noskaņas radīšanai, askētiskā bet joprojām seksīgā kokvilna – ikdienas gaitās. Erotiski skaistā un ērtā Rosme apakšveļa sievietei liks paskatīties uz sevi no tēlu atsvaidzinoša skatu punkta arī ikdienā.
Dāvini dāvanas - SPA komlekti skaistumkopšanai