Sieviešu apakšveļa un erotiskā veļa rotaļām guļamistabā * zeķes, kostīmi un apģērbi sievietēm * kur pirkt / e-veikali sievietei dāvanām

apavi un apģērbi sievietēm, erotiskā veļa, dāvanas sievietei

Iecienīts sieviešu apakšveļas zīmols no ASV - Rene Rofe


Intīmitāte, seksīgums, erotiska jauneklība – trīs vārdi, kuri vistrāpīgāk raksturo sieviešu apakšveļas zīmolu Rene Rofe. Erotiskās sieviešu veļas zīmols Rene Rofe ir apakšveļas ražotājs ar 20 gadu pieredzi. No vienkārša apakšveļas piedāvājuma sievietēm ikdienai zīmols Rene Rofe ir izaudzis par līderi sieviešu apakšveļas modes dizainā, importētāju un vairumtirgotāju meiteņu un sieviešu intīmo apģērbu jomā, 2009. gadā arī saņemot prestižo „AWN 2009” apbalvojumu par izcilību pārdošanas sasniegumos un apakšveļas modes dizainā.

Rene Rofe sieviešu apakšveļa, erotiskās veļas sievietēm veikals internetā

Rene Rofe mērķis - nodrošināt sievietēm stilīgu, erotiski pievilcīgu apakšveļu par pieņemamu cenu. Apakšveļas modeļu kolekcijās Rene Rofe spējis apvienot eleganti klasiskas noskaņas ar mūsdienīgu izaicinājumu. Rene Rofe apakšveļas modeļu dizaina pieguļošās līnijas un komfortablā bezvīļu tehnoloģija sievieti patīkami apburs. Tas ir jauns skatījums uz sievietes emancipāciju; zīmols, kuru ir vērts atcerēties – Rene Rofe. Seksīgā un erotiski kārdinošā Rene Rofe apakšveļas izstrādājumu izlase ir nopērkama arī Latvijā. Izaicinošie erotiskās veļas modeļi apvienojumā ar mūsdienīgiem apakšveļas materiāliem, kuri izstaro nobriedušu seksualitāti, sievieti iecels pikantajā nakts karalienes tronī.





Rene Rofe erotiskā apakšveļa un zeķes sievietēm:
jaunākie modeļi »

Uzzini, ko no Rene Rofe var nopirkt Latvijā:
veikals internetā »




Dāvini dāvanas - SPA komlekti skaistumkopšanai